Actualisatieronde

Body

Op regelmatige tijdstippen organiseert de woonmaartschappij actualisatieronden om na te gaan of mensen op de wachtlijst nog interesse hebben in een sociale woning. Deze brief ontvang je per post. Het is héél belangrijk dat je deze brief (kan) ontvangen en beantwoorden! Zorg er dus voor dat je steeds de juiste gegevens doorgeeft aan de de woonmaatschappij zodanig dat ze jou steeds kunnen bereiken. Mis je de brief of wordt je inschrijving op de wachtlijst niet bevestigd, dan word je van de lijst geschrapt.

Met vragen over de actualisatie kan je steeds terecht bij de Woonwijzers.

Inschrijven voor een sociale woning in Vlaanderen moet online via het Centraal inschrijvingsregister (CIR). Ook voor personen die al zijn ingeschreven gebeurt alles digitaal. Het agentschap Wonen in Vlaanderen beheert het Centraal Inschrijvingsregister.


 Tip: Geef altijd veranderingen in je situatie door:  gezinssamenstelling, verhuis, medische situatie, financiële situatie, … 


Infofiche: Huisvestingsinitiatieven

Vertaal deze pagina

 

Fout gezien?

Contacteer ons via info@socialekaartvangent.be om fouten of suggesties door te geven. Vermeld in je mail zeker over welke pagina het gaat.