Cultuur

Het Intercultureel Centrum De Centrale  is een wereldcultuurhuis en ontmoetingsplek met aandacht voor de culturele diversiteit in Gent. Er worden muziek- en danslessen, diverse podiumkunsten en festivals georganiseerd.

Dzjambo organiseert interculturele ontmoetingen. Belgen en nieuwkomers leren elkaar beter kennen door samen leuke activiteiten (gratis of goedkoop) te doen. 

Voor activiteiten van organisaties van etnisch-culturele minderheden vind je meer informatie vragen bij de zelforganisaties.

WISPER organiseert artistieke cursussen voor volwassenen vanaf 18 jaar.  


Tip: UiTPAS Gent is een kaart waarmee je aan cultuuractiviteiten kan doen en UiTpunten sparen. Die kan je dan omruilen voor korting, een cadeau of een ander voordeel. Met de UiTPAS kansentarief krijg je 80% korting.


Tip: Via de gratis toepassing MyBEnefits kan je je attesten digitaal aanvragen en aantonen dat je recht hebt op aanvullende voordelen (vb. bij cultuur- of vrije tijdsactiviteiten, ...). 


 


Vertaal deze pagina

 

Fout gezien?

Contacteer ons via info@socialekaartvangent.be om fouten of suggesties door te geven. Vermeld in je mail zeker over welke pagina het gaat.