Revalidatiecentra

Sommige revalidatiecentra maken deel uit van  een ziekenhuis (revalidatieziekenhuis) andere dan weer niet. Al deze centra hebben hun specialiteit, zowel op het vlak van de letsels die ze behandelen als op het vlak van de leeftijdsgroep die ze behandelen. Ziekenfondsen of de sociale diensten van de ziekenhuizen helpen je het meest geschikte revalidatiecentrum te vinden.

De centra voor ambulante revalidatie (CAR) staan in voor multidisciplinair onderzoek en behandeling van kinderen met uiteenlopende problematieken op het vlak van ontwikkeling en gedrag, maar ook naar volwassenen met gehoorstoornissen, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), stotteren.


Tip: Heb je een aanvullende ziekteverzekering? Voor of aan het begin van de opname, informeer je best bij deze verzekering wat de mogelijke tussenkomsten zijn, zodat je weet waar je staat op financieel vlak.


 


Vertaal deze pagina

 

Fout gezien?

Heb je ergens een fout gezien of heb je een suggestie? Alle tips om de website zijn welkom. Neem contact op via info@socialekaartvangent.be. Mocht je ergens een fout gezien hebben, is het handig dat je ook de pagina vermeldt waar je die fout gezien hebt.

Met jouw hulp maken wij deze infotool steeds beter.