Welkom op de sociale kaart van Gent

Ik ben burger:

De Sociale Kaart van Gent werd ontwikkeld om zorg- en hulpverleners te ondersteunen. Zo kunnen zij jou nog beter bijstaan. Misschien vind je daarom niet alles even interessant of duidelijk. Vind je niet wat je zoekt? De onthaaldiensten in Gent informeren je gratis of wijzen je de weg naar de meest gepaste hulp.

Ik ben professional:

Deze sociale kaart is een lokaal zoekinstrument voor en door doorverwijzers in de zorg- en  welzijnssector. Hoe werkt het? Dankzij de vaste indeling in rubrieken aan de linkerkant, behoud je een breed zicht op het bestaande aanbod. ►Klik een titel aan om de onderverdeling te bekijken. Zo kom je terecht op een fiche met:

  • adresgegevens en openingsuren van een organisatie;
  • praktische tips;
  • links naar meer informatie;
  • uitleg bij begrippen in het woordenboek;
  • inzicht in het aanbod van andere sectoren.
     

Meer weten over werken met de sociale kaart?

 

♦ dank aan de experten uit het Gentse werkveld en de sociale hogescholen voor hun medewerking ♦ maakt gebruik van gegevens uit het databestand www.desocialekaart.be ♦ links naar externe websites vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Eerstelijnszone Gent♦


Vertaal deze pagina

 

Fout gezien?

Heb je ergens een fout gezien of heb je een suggestie? Alle tips om de website zijn welkom. Neem contact op via info@socialekaartvangent.be. Mocht je ergens een fout gezien hebben, is het handig dat je ook de pagina vermeldt waar je die fout gezien hebt.

Met jouw hulp maken wij deze infotool steeds beter.