Tips bij gebruik

Hoe zoek je in de Sociale kaart van Gent?

Intersectoraal

Inzicht in de sectoren van het werkveld laat je toe om meer te vinden dan je zocht. Dankzij de¬†vaste indeling¬†in rubrieken aan de linkerkant, houd je¬†een breed zicht op het bestaande aanbod aan dienstverlening.¬†¬†Klik een titel aan¬†in de linker structuurblok¬†om de¬†onderverdeling binnen de rubriek¬†te bekijken. Staat er ‚Ėļ voor de titel? Dan kan je nog verder openklikken. Via deze intersectorale zoekmethode kom je terecht op een fiche met informatie over de sector of het dienstverleningsaanbod.

Welke informatie?

De fiches bevatten toelichting¬†bij¬†de sector of het dienstverleningsaanbod met¬†praktische tips op maat van cli√ęnt en pati√ęnt in toegankelijke taal. Zo vind je snel de weg voor een warme doorverwijzing. Kijk onderaan op de fiche voor:

  • Contact: hier open je¬†links naar¬†de Vlaamse sociale kaart¬†met organisatie-info¬†
  • Folder of brochure¬†om te downloaden
  • Meer weten?¬†hier¬†open je links¬†naar betrouwbare externe websites¬†
  • Ook nog interessant: verruim je inzicht in het aanbod van¬†andere sectoren¬†

Extra functies

  • bekijk¬†uitleg bij begrippen in¬†het¬†woordenboek¬†?
  • open een printvriendelijke versie in pdf¬†¬†Printer Friendly, PDF & Email
  • kies je taal met de vertaalknop van¬†google ¬†Select Language‚Äč‚Ėľ

Snelzoekknop

In het zoekscherm -dat je op √©lke pagina in de rechterkolom tegenkomt- kun je vrij termen ingeven over¬†wat je zoekt. Zoeken op organisatienaam raden we niet aan. Vanwege update-effici√ęntie werken we onder contact soms met lijsten. Daardoor zul je niet alle organisaties op naam kunnen terugvinden met de snelzoekknop. Let ook op een correcte spelling. Probeer eens een synoniem of een andere schrijfwijze als er bij je eerste term geen zoekresultaat verschijnt.

Interactief

De sociale kaart van Gent is én blijft een work-in-progress. Sectoren evolueren en veranderen voortdurend. Daarom komen we regelmatig samen met experten uit het werkveld en de academische wereld. Ook jíj kan bijdragen! Heb je een fout gezien, wil je een suggestie doorgeven of ken je een goede tip? Laat ons iets weten. Hoe? Verstuur jouw suggestie via het formulier op élke pagina in de rechterkolom of neem contact op: info@socialekaartvangent.be - 09 225 91 33. Samen met jou maken wij deze tool nog zo veel beter!

Boek een praktische vorming

Oefenen met de Sociale Kaart van Gent in teamverband? Wij komen naar je toe! Boek je vorming via info@socialekaartvangent.be of bel 09 225 91 33.


* links die leiden naar een externe website vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Eerstelijnszone Gent

Fout gezien?

Contacteer ons via info@socialekaartvangent.be om fouten of suggesties door te geven. Vermeld in je mail zeker over welke pagina het gaat.