Dader- en slachtoffer

Slachtoffer

Je bent slachtoffer of getuige van een misdrijf, verkeersongeval, ramp of aanslag? Wat nu?  De eerste stap is aangifte doen of klacht indienen bij de politie. Vervolgens zijn er diensten die gespecialiseerd zijn in de verwerking van een traumatische (slachtoffer)ervaring

Dader 

Bepaalde diensten van CAW Oost-Vlaanderen werken zowel in als buiten de gevangenis. Tijdens individuele gesprekken met je begeleider kan je zoeken naar wat je wel of niet nodig hebt en waaraan je wil werken in de begeleiding. De mensen om je heen kunnen ook betrokken worden: je familie, vrienden, buurt. 

Daarnaast zijn er ook specifieke diensten of projecten die zich in het kader van de alternatieve gerechtelijke maatregelen toespitsen op de begeleiding/behandeling en gedragstraining van mensen veroordeeld tot een begeleidingsmaatregel.


Vertaal deze pagina

 

Fout gezien?

Heb je ergens een fout gezien of heb je een suggestie? Alle tips om de website zijn welkom. Neem contact op via info@socialekaartvangent.be. Mocht je ergens een fout gezien hebben, is het handig dat je ook de pagina vermeldt waar je die fout gezien hebt.

Met jouw hulp maken wij deze infotool steeds beter.